• Suturmaskiner

Endocutters – ECHELON FLEX GST System*

Powered Plus Echelon er en batteridrevet endoskopisk stapler som finnes i størrelsen 45 mm og 60 mm og har en unik konstruksjon for å sikre riktig og god kompresjon for optimal hemostase. Instrumentet er enhånds, hvor både avfyring og tilbaketrekking av kniv skjer ved å trykke på avfyringsknappen, instrumentet kan holdes helt i ro ved avfyring. Kniven som befinner seg i instrumentet er av kirurgisk stål og er testet og garantert for inntil 12 avfyringer. Magasinbyttet er enkelt og kun selve ”kassetten” med stiftene byttes. Dette har både en økonomisk og en miljømessig fordel. Alle våre magasin til Echelon har 6 rader med stifter.

Gripping Surface Technology (GST) innehar et nytt design av stiftene, magasinene og mottaker delen på instrumentet. Det dette gjør er at vevet holdes bedre i instrumentet og man unngår at vevet sklir ut av instrumentet under avfyring. Magasinene og stiftene er også forbedret for å kunne gi optimal hemostase, selv i særdeles tykt vev.

Stiftelommene holder vevet atraumatisk på plass, og guider stiftebena til mottakerdelen under avfyring. Det nye, asymmetriske designet på stiftene med lett bøyde tupper minimerer forskyvning av stiftens bane gjennom vevet, som forårsakes av at vevet presses mot den distale enden av instrumentet under avfyring. Den lukkede bunnen hvor magasinet sitter gir en ekstra stabil støtte under avfyring i tykt vev.

Magasiner til begge instrument-størrelsene kommer i hvitt 1,0 mm (vaskulært), blått 1,5 mm (standard), gull 1,8 mm (standard/tykt), grønt 2,0 mm (tykt) og svart 2,3 mm (ekstra tykt).

 

 

Video:

 

Produktansvarlige
BJØRN FRODE RØYR
Produktspesialist Ethicon
PETTER BJERKE FÆREVAAG
Produktsjef Hemostatika Ethicon
STIG LEA
Produktspesialist Ethicon
TOM ANDRE VESPESTAD
Produktsjef Energy Ethicon

VIL DU VITE MER OM VÅRE PRODUKTER?

Ta kontakt med en av våre medarbeidere, eller send en e-post til ortomedic@ortomedic.no

BESTILL VÅRT GRATIS KUNDEMAGASIN

To ganger i året sender vi ut vårt gratis kundemagasin med siste nytt innenfor ortopedi, traume, kirurgi, hospital og mikroskopi.