• Suturmaskiner

Endocutters – ECHELON FLEX Powered Vascular Stapler

Echelon Flex Powered Vascular stapler (PVS) er en batteridrevet stapler spesielt utviklet for å brukes vaskulært på vener og arterier. Det spesielle designet gjør at den er meget godt egnet for lungekirurgi. Med sitt smalere skaft og spesielle kjeve gjør dette det enklere å plassere stapleren der man vil ha den. Den kan også brukes til nyrekirurgi og leverkirurgi hvis vaskulære strukturer skal staples.

Det tynne skaftet gjør at PVS enkelt kan manøvreres mellom ribbeina og fordelen er at man får et større område å bevege stapleren på, uten å stresse de intercostale nervene som ligger langs ribbein. I tillegg kan stapleren artikuleres 50 grader til hver side, noe som gjør at rekkevidden og manøvreringsevnen til stapleren er unik på markedet.

PVS har en smalere kjeve (7mm) og en buet avrundet anvil som gjør det lettere å manøvrere rundt de vaskulære strukturene. For å unngå å skade vev og skjøre strukturer har man laget en mer avrundet anvil.

PVS kommer med et hvitt magasin med 2 stiftrader på hver side av kniven. Åpen stiftehøyde (2,5mm), lukket (1.0mm). Stiftene er spesielt utviklet for stapling av vener og arterier og har en lengre krone på stiften, noe som fordeler trykket mer jevnt over stifterekken.

 

 

Video:

 

Produktansvarlige
BJØRN FRODE RØYR
Produktspesialist Ethicon
PETTER BJERKE FÆREVAAG
Produktsjef Hemostatika Ethicon
STIG LEA
Produktspesialist Ethicon
TOM ANDRE VESPESTAD
Produktsjef Energy Ethicon

VIL DU VITE MER OM VÅRE PRODUKTER?

Ta kontakt med en av våre medarbeidere, eller send en e-post til ortomedic@ortomedic.no

BESTILL VÅRT GRATIS KUNDEMAGASIN

To ganger i året sender vi ut vårt gratis kundemagasin med siste nytt innenfor ortopedi, traume, kirurgi, hospital og mikroskopi.