• Øre Nese Hals

Kurz mellomøreproteser

KURZ er en av verdens ledende produsenter av passive mellomøreproteser. Sortimentet omfatter et bredt utvalg titanimplantater for rekonstruksjon av mellomøret, og dekker hele spekteret av implantater som kreves for både tympanoplastikk og stapedotomi. Alle Kurz mellomøreproteser er laget i ren høykvalitets titan (ASTM F67, medisinsk klasse). Protesene er MR-kompatible.

Tympanoplastikk

Målet med en rekonstruksjon er å gjenskape mellomøreknoklenes naturlige funksjon og således føre det innkomne akustiske signalet til det indre øret med minimalt tap. En rekonstruksjon kan by på ulike anatomiske utfordringer, og Kurz har derfor utviklet et bredt spekter av totalproteser (TORP) og partiellproteser (PORP) i både faste og variable lengder. Felles for alle protesene er at de er lette og stabile, mens forskjellig design gir kirurgen mulighet til å velge protese etter behov.

Les mer om de ulike protesene her: Tympanoplasty

 

Stapedotomi

Et kritisk trinn i stapedotomi er selve koblingen av protesen til incus. Kurz stapesproteser er utviklet med bakgrunn i veletablert anatomisk forståelse, og det finnes flere ulike modeller for forskjellige koblingsteknikker. Slik kan kirurgen finne en ideell løsning også i anatomisk utfordrende situasjoner.

Les mer om de ulike stapesprotesene her: Stapedioplasty

 

Instrumenter og tilbehør

For å legge til rette for innsetting av proteser, tilbyr Kurz ulike instrumenter og tilbehør. Dette inkluderer blant annet spesialinstrumenter for tilpassing og innsetting, samt bruskkutter og -punch.

Les mer om instrumenter og tilbehør her: Instruments and Accessories

 

Produktansvarlige
ØYUNN GRØNSETH
Produktspesialist ØNH / Brainlab

VIL DU VITE MER OM VÅRE PRODUKTER?

Ta kontakt med en av våre medarbeidere, eller send en e-post til ortomedic@ortomedic.no

BESTILL VÅRT GRATIS KUNDEMAGASIN

To ganger i året sender vi ut vårt gratis kundemagasin med siste nytt innenfor ortopedi, traume, kirurgi, hospital og mikroskopi.