• Øre Nese Hals

Laryngektomi og trakeostomi

 

Produkter for laryngektomerte

Laryvox er en produktserie som består av plaster, filter (HME) og hygieneprodukter for pasienter som er laryngektomert og puster gjennom et hull på halsen. Vårt brede produktutvalg gir hver enkelt pasient anledning til å sette sammen produkter som er tilpasset hans/hennes behov. Alle produktene er godkjent av HELFO, og dekkes på blå resept. Ortomedic har forhandlet utstyr til laryngektomerte i over 20 år, og vi har lang erfaring og meget god kompetanse innen dette produktområdet.

Vi fører også Blom-Singer taleproteser og Electrolarynx talevibrator.

     

 

Trakealkanyler

Det finnes mange forskjellige indikasjoner for en trakeotomi. Det er derfor viktig å velge riktig kanyle for hver enkelt pasient, ut i fra hans/hennes behov. Fahl trakealkanyler finnes i mange ulike varianter, størrelser og kombinasjoner, for ulike behov og pasientgrupper. Vi har kanyler for både permanent og midlertidig trakeostomi. Sortimentet inneholder også taleventiler, filter, kompresser, rengjøringsprodukter mm

 

For komplett sortiment, se Fahls egen hjemmeside. Andreas Fahl Medizintechnik

 

Produktansvarlige
HEIDI ØSTBY
Produktspesialist Hospital

VIL DU VITE MER OM VÅRE PRODUKTER?

Ta kontakt med en av våre medarbeidere, eller send en e-post til ortomedic@ortomedic.no

BESTILL VÅRT GRATIS KUNDEMAGASIN

To ganger i året sender vi ut vårt gratis kundemagasin med siste nytt innenfor ortopedi, traume, kirurgi, hospital og mikroskopi.